Barista Ramin Konditoriaan

Barista Ramin Konditoriaan

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.
 
Haluamme, että kahvimme korkea laatu ja kahvinautinto sekä herkulliset syötävämme saavat asiakkaat tuntemaan itsensä tervetulleeksi. 
Haemme asiakkaallemme Ramin Konditoria Kahvila Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin

Baristaa
Baristan tehtävässä osaat tehdä erikoiskahvit ja vastaat myös niiden tekemisen kouluttamisesta muulle henkilöstölle. Tehtäviisi kuuluu lisäksi normaalit kahvilan työt, kuten asiakaspalvelu, noutopöydästä huolehtiminen, tarjoilu, astiahuolto ja kassatyöskentely.
 
Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja yhteistyöhenkeä. Eduksi katsotaan ravintola-alan koulutus tai aikaisempi kokemus erikoiskahvien parissa/kahvilassa/ravintolassa työskentelystä. Hakijoilla tulee olla hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kivan työn sekä pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla noin 60-112,5h/3 vkoa.
 
Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja HR-assistentti Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.
 
Jos koet olevasi etsimämme iloinen ja aurinkoinen tekijä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 21.8.2022 mennessä!
Hakemuksia alamme käsittelemään jo hakuaikana.
Hae työtä

Barista Ramin Konditoriaan, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 02.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Tanja Liimatainen

HR-assistentti +358 40 125 2556

tanja.liimatainen@go-on.fi