Baarityöntekijä, Santa's Hotel Santa Claus

Baarityöntekijä, Santa's Hotel Santa Claus

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja tämä hotelli on näiden kaikkien keskellä. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-santa-claus-rovaniemi/

Etsimme asiakasyrityksellemme Santas Hotel Santa Clausiin määräaikaiseen työsuhteeseen BAARITYÖNTEKIJÄÄ Cafe & Bar Zoomittiin. Uudistetussa Cafe & Bar Zoomitissa tarjoillaan erilaisia drinkkejä ja juomia, kahvilaherkkuja sekä herkullisia ruokia pieneen ja isoon nälkään, kesäisin asiakkaita houkuttelee Rovaniemen paras terassi. 

Baarityöntekijänä vastaat kylmien ja kuumien juomien tarjoilusta asiakkaille, baarin siisteyden ylläpidosta sekä tarvittaessa olet mukana myös ruokatarjoilussa.

Työ on määräaikainen syyskuun loppuun, hyvät mahdollisuudet jatkaa vakituisena kesän jälkeen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta ravintolatyöstä

– Asiakasystävällistä ja oma-aloitteista työotetta

– Joustavuutta

– Paineensietokykyä

– Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

– Hyvän perehdytyksen

– Monipuoliset työtehtävät

– Mukavat työkaverit ja asiakkaat

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, Puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivia henkilön löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi. 

Hae työtä

Baarityöntekijä, Santa's Hotel Santa Claus, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 03.06.2022 – 15.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi