Baarityöntekijä

Baarityöntekijä

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Tapahtuma-areenoilla ja kulttuurikeskuksissa toimiva Food&Events Tapahtumaravintolat varmistaa tarjoiluillaan ja palveluillaan, että kaikki tilaisuudet ja tapahtumat ovat jokaista yksityiskohtaa myöden onnistuneita, ne muuntuvat monipuolisesti ja tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. 

Etsimme nyt baarityöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön pk-seudun tapahtumatalojen tapahtumiin! 

Työ on iltapainotteista ja työajat vaihtelevat tapahtumasta riippuen. Helsingin Jäähalli toimii HIFK:n kotihallina ja otteluiden aikaan työvuoroja on yleensä klo 16-22 välillä ja viikonloppuisin klo 14-21 välillä. Pelien lisäksi jäähallissa järjestetään muitakin tapahtumia, kuten urheilutapahtumia sekä keikkoja. Sinulla on mahdollisuus työskennellä Helsingin Jäähallin eri ravintolapisteillä sekä kiinnostuksesi mukaan myös muissa Restelin tapahtumataloissa, kuten esimerkikisi Metro Areenalla, Ooppera & Baletissa ja Tanssin Talossa.

Haemme tapahtumiin aiempaa anniskelukokemusta omaavia baarityöntekijöitä, joilla on ripeä ote ja perusdrinksut hallussa.

 

Kiinnostuitko?  Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta ja kerrothan osaamisestasi tehtävään liittyen. Tapahtumien ravintolatoimintaa operoi Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Go Onin työntekijänä. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut ja mahdollisen säännöllisemmän työskentelyn kautta kuulut myös Restelin huikeiden henkilöstöetujen piiriin. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin HR-spesialisti Kirsi Levola p. 041 315 4662.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Baarityöntekijä, Uusimaa Espoo, Helsinki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 04.10.2022 07:00 – 17.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi