Baarityöntekijä

Baarityöntekijä

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Helsingin Jäähallissa sijaitsevat ravintolat muuntuvat monipuolisesti ja tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. 

Etsimme nyt baarityöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön Helsingin Jäähallin tapahtumiin! 

Työ on iltapainotteista ja työajat vaihtelevat tapahtumasta riippuen. Helsingin Jäähalli toimii HIFK:n kotihallina ja otteluiden aikaan työvuoroja on yleensä klo 16-22 välillä ja viikonloppuisin klo 14-21 välillä. Pelien lisäksi jäähallissa järjestetään muitakin tapahtumia, kuten urheilutapahtumia sekä keikkoja.

 

Haemme tapahtumiin aiempaa anniskelukokemusta omaavia baarityöntekijöitä, joilla on ripeä ote ja perusdrinksut hallussa.

 

Kiinnostuitko?  Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi meille ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä Helsingin Jäähallin eri ravintolapisteillä sekä kiinnostuksesi mukaan myös muissa Restelin tapahtumataloissa, kuten esimerkikisi Metro Areenalla. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut ja mahdollisen säännöllisemmän työskentelyn kautta kuulut myös Restelin huikeiden henkilöstöetujen piiriin. 

Tapahtumien ravintolatoimintaa operoi Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Go Onin työntekijänä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Baarityöntekijä, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 09.05.2022 08:00 – 23.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-koordinaattori +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi