Baaritarjoilija,Arctic Snow Hotel ja Snowman World

Baaritarjoilija,Arctic Snow Hotel ja Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt talvisesonkiin 2023-2024 ammattitaitoisia BAARITARJOILIJOITA Lumihotellialueella sijaitseviin ravintoloihin Lehtojärvelle sekä Snowman Worldiin Joulupukin pajakylään.

Lehtojärvellä ja Snowman Worldissa sijaitsevissa jääbaareissa juomat tarjoillaan lumesta tehdyn tiskin takaa – jäästä tehdyistä astioista tietenkin! Lehtojärvellä sijaitsevassa Sky Barissa asiakkaat voivat nauttia kuumia ja kylmiä virvokkeita baarin yläkerran suurista ikkunoista revontulia samalla ihaillen.
Edellytämme baaritarjoilijalta aiempaa kokemusta baaritarjoilijan tehtävästä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä hygienia- ja anniskelupasseja.

Määräaikainen sesonkityö alkaa marraskuun lopussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Baaritarjoilija,Arctic Snow Hotel ja Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi