Baaritarjoilija, Kakslauttanen Arctic Resort

Baaritarjoilija, Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort on 15 km Saariselän keskustasta etelään sijaitseva korkeatasoinen lomaresort. Kakslauttanen koostuu kahdesta kylästä – itä- ja länsikylästä, jotka tarjoavat asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä alueelta löytyvien aktiviteettien, ravintolapalveluiden, taidegallerian, planetarion parissa. Yli 600 majoituspaikkaa löytyy alueella sijaitsevista kelomökeistä, lasi-igluista ja kelolasi-igluista. Lue lisää: https://www.kakslauttanen.fi/fi/

Etsimme nyt TARJOILIJAA kansainväliseen tunnelmaan Kakslauttanen Arctic Resortin uniikkeihin ravintoloihin!

Resortin alueella löytyvissä uniikeissa ravintoloissa tarjotaan aamiainen, lounas ja ala carte illallinen alueella majoittuville asiakkaille. Uuden keittiömestarin luotsaama menu tuo asiakkaille perinteisiä suomalaisia raaka-aineita upeiksi makuyhdistelmiksi loihdittuna sekä kansainvälisille että suomalaisille asiakkaille. Alueella järjestetään myös juhlia ja tilaisuuksia, joissa vieraita päästään palvelemaan tilaisuuden luonteen mukaisesti ja luomaan unohtumattomia elämyksiä.

Tässä tehtävässä päävastuullasi on baarityöskentely; Laitat ala carte tarjoilijoille asiakkaiden tilauksien mukaiset juomat valmiiksi pöytiintarjoilua varten, olet vastuussa asiakkaiden tilauksien syöttämisestä kassaan ja laskutuksesta sekä tarvittaessa osallistut myös ruokatarjoiluun.

Kausityö alkaa marraskuussa ja päättyy sopimuksen mukaan, viimeistään talvikauden päättyessä maalis-huhtikuussa. Edellytämme työssä työkokemusta tai opintojen kautta hankittua tarjoiluosaamista, juomatuntemusta, kokemusta kassan käytöstä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä tehokkaaseen työskentelyyn erinomaista asiakaspalvelua unohtamatta kiireenkin keskellä.

Majoitus järjestyy resortin alueella. Palkkaus sopimuksen mukaan, muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Tehtävää haetaan täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä – älä siis odottele viimeistä hakupäivää, vaan varmista paikkasi uniikissa ympäristössä talven ihmemaassa, ja hae jo tänään!

Hae työtä

Baaritarjoilija, Kakslauttanen Arctic Resort, Lappi Inari, Sodankylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.10.2022 – 30.11.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi