Baaritarjoilija, Arctic Snow Hotel

Baaritarjoilija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt talvisesonkiin 2022-2023 ammattitaitoista BAARITARJOILIJAA Lehtojärvelle.

Arctic Snow Hotellin Sky Barissa on tunnelmaa – ravintolan yläkerran lasikatto mahdollistaa revontulista tai tähtitaivaasta nauttimisen mukavasti sisätiloista kuumista ja kylmistä juomista sekä pikkupurtavasta nauttien. Baaritarjoilun lisäksi tehtäviin saattaa kuulua myös ruokatarjoilua tarvittaessa.

Edellytämme baaritarjoilijalta aiempaa kokemusta baaritarjoilijan tehtävästä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä hygienia- ja anniskelupasseja. 

Määräaikainen sesonkityö alkaa 1.12.2022 ja päättyy 31.3.22. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Baaritarjoilija, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 25.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi