B2B-myyjä Ruotsiin, LP Lakkapää Oy

B2B-myyjä Ruotsiin, LP Lakkapää Oy

Lakkapää on rauta-, rakennus- ja maatalouskauppaa Pohjois-Suomen alueella tekevä ketju ja paikallinen perheyritys. Lakkapään tarina alkoi vuonna 1964 Pellon kunnassa sijaitsevasta Juoksengin kylästä – nykyään Lakkapäällä on myymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lakkapää työllistää n. 70 henkilöä kaupan eri tehtävissä.

Toiminnan laajentuessa etsimme nyt B2B-Myyjää osaksi Lakkapään ammattilaisten joukkoa.

B2B-myyjän tehtävänä on tehdä sekä uusasiakashankintaa että hoitaa nykyisiä asiakassuhteita aktiivisella myyntiotteella. Etsimämme henkilö on myyvän asenteen omaava omatoiminen tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta myyntityöstä. Tehtävässä käydään tapaamassa asiakkaita Ruotsissa Norrbottenin alueella, joten mahdollisuus liikkuvaan työhön on edellytys.  Aiempi kokemus rauta- ja rakennusalasta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Työskentely tapahtuu suomen- ja ruotsin kielillä. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.1.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakemus suomeksi osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessa aiemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

B2B-myyjä Ruotsiin, LP Lakkapää Oy, Go On , Lappi Tornio

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 20.11.2020 11:00 – 11.12.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi