Kesätyöntekijä

Avoin Kesätyöhakemus

Haemme asiakkaillemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Pirkanmaan alueelle kesäksi 2019!

Työtehtäviä on tarjolla useilla eri aloilla, mm. monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, varastotöissä ja teollisuudessa.

Voit olla vasta urasi alussa, tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota! Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta Go On Pirkanmaan tiimissä!

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja avoinna olevista kesätyöpaikoista antaa Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kesätyöntekijä , Go On Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 15.1.2019 – 31.3.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Ninni Virolainen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 400 180 952 ninni.virolainen@go-on.fi