Kesätyöntekijä

Avoin kesätyöhakemus

Haemme asiakkaillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Pohjanmaan alueelle kesäksi 2019! Työtehtäviä on tarjolla mm. ravintola-alalta, metallialalta ja teollisuudesta.

Voit olla vasta urasi alussa, tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota! Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta Go On Vaasan tiimissä!

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Lisätietoja avoinna olevista kesätyöpaikoista antaa Go On Vaasan HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kesätyöntekijä, Go On Vaasa, Pohjanmaa, Vaasa

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 8.1.2019 – 31.3.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anita Koskinen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi