Avoin hakemus, Teollisuus

Avoin hakemus, Teollisuus

Teollisuuden monipuoliset työt Go On:in kautta. Tarjoamme työpaikkoja aina teollisuuden tuotantotöistä johtotehtäviin.

Etsimme asiakasyrityksillemme työntekijöitä mm. metalli- ja puuteollisuuteen sekä työpaikat sijaitsevat useimmiten tehtaissa tai työpajoilla. Töitä on tarjolla mm. kokoonpanossa ja tuotannon eri työtehtävissä.  Voit olla metalli-, sähkö-, puu- tai LVI-alan ammattilainen tai urasi alussa oleva tekijä, kauttamme on mahdollisuuksia monenlaiseen työhön.

Etsimme myös koneistajia, sähköasentajia sekä työntekijöitä erilaisiin puhtaanapito ja huolto tehtäviin.

Emme vaadi kaikissa työtehtävissä alalle soveltuvaa koulutusta, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja katsomme sinun elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Työtehtäviin perehdytetään asianmukaisesti.

Työ on usein alkuun määräaikainen Go On:in kautta, mutta sinun on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen myöhemmin. Etsimme myös suorarekrytointeina asiakkaillemme teollisuuden johtotehtävissä työskenteleviä henkilöitä.

Työmahdollisuuksista lisätietoja antaa Go On Tanja Ahokas 044 7238475/ tanja.ahokas@go-on.fi tai Jenna Seppänen 044 5859162/ jenna.seppanen@go-on.fi. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Tule  mukaan Go Onin joukkueeseen!

 • Palvelemme sinua paikallisesti 24 toimipisteessämme. Voit poiketa helposti toimistolla vaihtamaan kuulumiset ja hoitamaan asioita.
 • Paikallisina yrittäjinä tunnemme alueen yritykset, osaamme olla mukana siellä missä mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on.
 • Meillä aukeaa jatkuvasti uusia työpaikkoja, mutta läheskään kaikki eivät tule julkiseen hakuun, vaan niitä tarjotaan ensisijaisesti jo aiemmin meidän kautta töitä hakeneille.

Miksi valita Go On työnantajaksi?

 • Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja
 • Palkka osaamisen ja taitojen mukaan – minimissään maksamme palkan, lisät sekä lomakorvaukset aina TESin mukaisesti
 • Palkasta ei lähde ylimääräisiä kuluja vaan asiakas maksaa meille erikseen saadakseen hyviä tyyppejä töihin
 • Palkanmaksu kahden viikon välein – kellontarkasti ja oikein
 • Yleisperehdytys verkossa puhelimella tai tietokoneella (Go On Akatemia)
 • Keikkatyöläisille vuorotarjoukset tekstiviestillä/mobiilisovelluksella
 • Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä
 • Henkilöstöetuohjelma kaikille – monia etuja ja alennuksia
 • Erilaisia verkkokoulutuksia ilmaiseksi (esim. myynti- ja asiakaspalvelukoulutukset)
Hae työtä

Avoin hakemus, Teollisuus, Kymenlaakso Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 03.08.2022 – 02.09.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES