Avoin hakemus Platom Oy:lle

Avoin hakemus Platom Oy:lle

Platom Oy on vuonna 1998 perustettu ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Avoin hakemus – Nykyinen tai tuleva ydinvoimatekniikan asiantuntija!

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja/tai projektipäällikkönä ydinvoimalaitoksiin ja muihin vaativiin toimintaympäristöihin tehtävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin toimisto Helsingissä, Mikkelissä, Raumalla, Turussa tai Tampereella. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä.

Työsopimus on lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan aina hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Työpaikkana olemme asiantuntijoista koostuva tiimiorganisaatio, jossa on matala hierarkia ja vapaus vastata itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja teemme kauaskantoisia projekteja. Tuemme kehittymisessä ja teemme yhdessä, mutta samaan aikaan edellytämme sinulta itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Jätä hakemuksesi liitetiedostoineen ohessa olevan linkin kautta.

Tarvittaessa lisätietoja antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886.

Hae työtä

Avoin hakemus Platom Oy:lle, Go On Mikkeli, Etelä-Savo, Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 25.1.2019 – 31.12.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: palkkatoive

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi