Autopesukadun asiakaspalvelija, Boss Gloss

Autopesukadun asiakaspalvelija, Boss Gloss

Etsimme Boss Gloss Ideaparkille AUTOPESUKADUN ASIAKASPALVELIJAA osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

 

Boss Gloss autopesuloissa panostetaan asiakaskokemukseen ja asiakas onkin päälliköistä tärkein. Henkilökunnan tehtävänä on suositella asiakkaalle sopivat palvelut ja varmistaa, että asiakas poistuu paikalta hymyssä suin ja tyytyväisenä.

 

Työtehtäviisi kuuluu lisäksi muun muassa pesukadun kunnossapitoon liittyvät työt, sekä kassan käyttö. Hyvä fyysinen kunto, reipas asiakaspalvelualtis asenne ja oma-aloitteisuus auttavat onnistumaan tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta pesukadulta ei vaadita, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja B-ajokortti ovat kuitenkin vaatimuksia työn saannille.

 

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-19 välille, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Palkkaukseen sovelletaan Huolto- ja liikenneasemien työehtosopimusta ja hakijan kokemusta alalta.

 

Toivomme Sinulta:

– asiakaspalvelukokemusta ja -taitoja

– reippautta, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta

– B-ajokorttia

 

Tarjoamme Sinulle:

– mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn

– mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

– Go Onin kattavat henkilöstöedut

 

Oletko etsimämme tekijä? Jätä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointikoordinaattori Eeva Leppänen, puh. 044 4918459 (arkisin klo 8-16).

Hae työtä

Autopesukadun asiakaspalvelija, Boss Gloss, Pirkanmaa Lempäälä, Tampere

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 04.08.2022 – 28.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan TES / sopimuksen mukaan