Automekaanikkoja oppisopimuskoulutukseen

Automekaanikkoja oppisopimuskoulutukseen

Haemme nyt Motonet Espoon Hannuksen korjaamoon oppisopimuskoulutettavaksi

2 AUTOMEKAANIKKOA

Koulutuksen arvioitu kesto 1-2 vuotta ja koulutus tapahtuu oppisopimuskoulutuksella yhteistyössä Go On:in, Motonet Hannuksen korjaamon ja Careerian toimesta.

Edellytämme hakijoilta kiinnostusta ja suuntautuneisuutta autoalalle sekä kykyä sitoutua koulutuksen ajaksi ja sen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen kouluttajayritykseen.
Edellytyksenä myös 18 vuoden ikä, B-ajokortti, pitkäjänteisyys, halu oppia uutta ja kehittyä työn autoalan mestariksi työn ohella.

Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska työtehtäviin koulutetaan. Koulutuksen kestoon vaikuttaa kuitenkin mahdollinen aikaisempi kokemus alalta sekä mahdolliset suoritetut opinnot.

Oppisopimuskoulutus sisältää 80 % työssäoppimista Motonet Hannuksen Espoon korjaamolla sekä 20 % lähiopintoja Careerian Porvoon koulutuskeskuksella. Opiskeluun sisältyy myös myös verkkopohjaisia opiskeluja ja tätä varten tulee opiskelijalla olla käytössä oma tietokone ja verkkoyhteys.
Oppisopimuskoulutuksen aloitusaika on viimeistään toukokuussa, mutta mahdollista on aloittaa jo aikaisemmin, valintaprosessin läpäisemisen jälkeen. Rekrytointia hoitaa Go On Vantaa, lisätiedot arkisin klo 8.30-16.30, puh. 0207798892 ja sähköpostitiedustelut vantaa@go-on.fi.

Mikäli olet varma, että haluat mukaan koulutukseen, täytä hakemus ja oma CV alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemukset tietoturvasyistä järjestelmämme kautta.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaut, soveltuvuusarvioinnit ja koulutuspalvelut.

”Tervetuloa mukaan huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työ. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.”

Hae työtä

Automekaanikkoja oppisopimuskoulutukseen , Go On , Pääkaupunkiseutu, Espoo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika:

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Maria Pelkonen

HR-asiantuntija +358 40 352 2846

maria.pelkonen@go-on.fi