Automekaanikko

Automekaanikko, Euromaster Vehkala

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Kiristyykö pultit? Onko tunkki hallussa?

Etsimme nyt

AUTOMEKAANIKKOA Euromaster Vehkalaan

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aiempi työkokemus autopuolen korjaus- ja huoltotöistä, sekä autoasentajan/mekaanikon koulutus. Tehtäviisi kuuluu mm. huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtäviä. Toivomme sinulta itsenäistä otetta työhön ja reipasta asennetta. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa ensin vuokratyösuhteena, mutta myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan Euromasterin omaan organisaatioon.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn sekä osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit! Aluksi työllistyt vuokratyösuhteeseen Go On:ille ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä Euromasterin omaan organisaatioon.

Tunnistitko itsesi? Innostuitko? Jos näin, olet etsimämme tekijä! Täytäthän hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja liitäthän hakemukseen mukaan myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeallakin aikataululla, joten ethän turhaan odottele hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893. Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian!

Hae työtä

Automekaanikko, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 9.9.2019 – 30.9.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

HR-asiantuntija, SHL +358 50 477 7966 katriina.rantanen@go-on.fi