Automaatio- / teollisuussähkösentaja

Automaatio- / teollisuussähkösentaja

Syste Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Syste Oy:lle

AUTOMAATIO- / TEOLLISUUSSÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu automaation kone- ja laiteasennuksia sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi työskennellään sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhyempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, asennusvalvojan alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista.
Valitun työntekijän pitää osata lukea ja korjata asennuskuvia, kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm. logiikoita, väyliä, moottoreita, taajuusmuuttajia ja antureita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet.
Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen tekotaito katsotaan eduksi.

Työturvallisuus, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukortit ovat välttämättömät. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Hae työtä

Automaatio- / teollisuussähkösentaja, Uusimaa Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 11.06.2021 – 30.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi