Autojen varustelija

Autojen varustelija

SE Mäkinen on yli 60-vuotias perheyritys. Autojen kuljettamisen lisäksi yhtiö palvelee asiakkaitaan kattavasti autologistiikan eri osa-alueilla ja huolehtii uusien ajoneuvojen koko logistiikkaketjusta ja siihen liittyvästä hallinnosta.

Etsimme nyt asiakkaallemme SE Mäkiselle,

AUTOJEN VARUSTELIJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Auton varustelijan työtehtäviin kuuluu uusien autojen lisävarustelu asiakkaiden tilausten mukaan, sisältäen erilaisten sisä- ja ulkovarusteiden asennusta. Työtehtäviä ovat mm. moottorinlämmittimien ja vetokoukkujen asennukset, vanerointi, alustan korotukset, ilmajousitusten asennukset, erilaiset sähkötyöt, kalusteasennukset yms.

Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja työskentelet huolellisesti, tehokkaasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Tärkeintä työssä on oikea asenne, halu oppia sekä kiinnostus teknisiin töihin. Olet luonteeltasi positiivinen, reipas sekä viihdyt työskennellessäsi tiimissä.
Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta. Sinulla on B-ajokortti sekä kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Eduksi katsotaan C-kortti ja osaaminen sähkötöistä.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa ja laadukkaassa, perhehenkisessä yrityksessä. Työt ovat monipuolisia, työkaverit mukavia ja sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri osa-alueilla.
Osaavalle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen alan ammattilaisten joukossa. Järjestämme koulutusta tehtävään.

Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä, satunnaisesti lauantaivuoroja. Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi

Hae työtä

Autojen varustelija, Uusimaa Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 27.07.2022 – 10.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan.

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi