Astiahuoltaja, Kuusamon Talonpöytä

Astiahuoltaja, Kuusamon Talonpöytä

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta ja ravintolatoimintaa on myös Rukalla. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme Kuusamon Talonpöytään Kuusamon keskustaan ASTIAHUOLTAJAA määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Talonpöydässä tarjoillaan lounasta noutopöydästä, herkullisia ala carte annoksia sekä paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita.

Astiahuoltaja on yksi tärkeimmistä ravintolan työntekijöistä – astiahuoltaja varmistaa, että keittiössä kokeilla ja asiakkailla ravintolan puolella on riittävästi puhtaita astioita jolloin toiminta sujuu jouhevasti. Työtehtäviin kuuluu lisäksi yleistä keittiön ja salin siisteyden ylläpitämistä. Lounasaikana asiakasmäärät saattavat nousta jopa satoihin, joten työ vaatii ripeää ja oma-aloitteista otetta sekä hyvää kommunikointikykyä. Työaika on ma-pe klo 11-16. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. 

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta astiahuollosta tai muista ravintolan tehtävistä

– Ripeää työotetta

– Mahdollisuutta työskennellä arkipäivätyössä

– Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

– Nopeatempoisen työn, jossa oma työn jälki näkyy

– Tilaisuuden kerrytää arvokasta työkokemusta

– Mukavat työkaverit

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae työtä

Astiahuoltaja, Kuusamon Talonpöytä, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 06.09.2022 – 31.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi