Astiahuoltaja, Joulu, Santa's Hotel Tunturi

Astiahuoltaja, Joulu, Santa's Hotel Tunturi

Saariselän palveluiden äärellä, mutta kuitenkin aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä sijaitseva Santa’s Hotel Tunturi tarjoaa vierailleen Saariselän monipuoliset aktiviteetit, rajattomat ulkoilumahdollisuudet ja herkulliset ravintolaelämykset keskellä jylhiä maisemia. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-tunturi-saariselka/ 

Etsimme nyt Santa’s Hotel Tunturin tiimiin ahkeraa ASTIAHUOLTAJAA / KEITTIÖAPULAISTA joulusesongiksi!

Astiahuoltajan tehtävä on yksi ravintolan tärkeimmistä – toimiva tiskinurkka varmistaa, että ravintolan salilla ja keittiöllä on puhtaita astioita käytettävänään ja asiakkaan ravintolakäynti sujuu jouhevasti. Työtehtävääsi kuuluu tarvittaessa myös salin avustavat tehtävät, kuten esimerkiksi annosten pöytiin vieminen sekä muut keittiön aputehtävät, kuten esivalmistelut. Tämä työ sopii erinomaisesti keittiöalaa opiskelevalle henkilölle tai muutoin alasta kiinnostuneille, oma-aloitteisille ja ahkerille tiimipelaajille. 

Työsuhde alkaa 15.11.2023 ja kestää 31.12.2023 saakka. Työtunteja on tarjolla noin 90 h/3vko, työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa Tessiä. Majoitus järjestyy tarvittaessa kävelymatkan päässä työpaikaltasi. 

Työssä menestyminen edellyttää:

-Halua tehdä aina parhaasi ja oppia uutta

-Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

-Joustavaa ja motivoitunutta asennetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme:

– Monipuoliset työtehtävät

– Ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä kattavat, valtakunnalliset edut. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On; rovaniemi@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Huomaathan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostilla tai WhatsApilla.

Hae työtä

Astiahuoltaja, Joulu, Santa's Hotel Tunturi, Lappi Inari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 01.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi