Astiahuoltaja

Astiahuoltaja

Etsimme Seinäjoen alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme ASTIAHUOLTAJIA keikkatyösuhteeseen.

Astiahuoltajan työnkuvaan kuuluu monipuolinen astiahuolto, suurtiskikoneen käyttö sekä muut ravintolan avustavat työtehtävät. Työssä sinun tulee osata toimia myös kiireessä sekä kestää painetta. Hakijoilta odotamme joustavaa asennetta sekä ripeää työtahtia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ravintola-alan työtehtävistä.

Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.  Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta meidän tiimissämme! Saat hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Lisäksi tarjoamme sinulle huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Palvelemme sinua paikallisesti ja henkilökohtaisesti koko työsuhteesi ajan.

Keikkavuoroja on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti. Palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työtä

Astiahuoltaja, Go On , Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen

Hakuaika: 30.07.2020 – 16.08.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi