Asiakaspalvelija / Sihteeri, Rovaniemi

Asiakaspalvelija / Sihteeri, Rovaniemi

Etsimme asiakaslähtöistä ja reipasta ASIAKASPALVELIJAA/SIHTEERIÄ asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin. Pohjolan Liikennekoulu Oy sijaitsee Rovaniemellä ja on osa Epic Autokouluja. 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävät, mm. autokoululaisten tietojen käsitteleminen ja yrityksen sisäisten järjestelmien päivittäminen. Toivomme hakijoilta loistavia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä unohtamatta. Työtä tehdään niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin. Työajat ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 13-17. Työsuhteen ehdoissa noudatamme kaupan TES:iä.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Omaathan myös hyvän suomen ja englannin kielen taidon sekä mainiot valmiudet oppia ja ymmärtää erilaisia tietoteknisiä alustoja.

Odotamme hakijoilta

– Asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä

– Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta

– Tarkkuutta ja huolellisuutta

– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

– Joustavuutta

Tarjoamme

– Säännöllisen työajan

– Vakituisen työsuhteen

– Mukavan työporukan

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Rovaniemen HR-asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Mikäli kiinnostuit, älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työtä

Asiakaspalvelija / Sihteeri, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen

Hakuaika: 04.06.2021 – 27.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi