Asiakaspalvelija (sesonki)

Asiakaspalvelija (sesonki)

Etsimme asiakkaallemme SUOMEN SIISTI PIHA Oy:lle Espooseen sesonkiajan 

ASIAKASPALVELIJOITA.

 

Suomen Siisti Piha Oy on vuonna 2001 perustettu kotimainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti; pihamateriaalit, pihan rakennuspalvelut kuin myös pihajätteiden poisvienninkin. Siisti Piha palvelee ympäri vuoden ja kaikki tuotteet toimitetaan kotiin kuljetettuina

 

Työt ajoittuvat huhtikuun alun ja syyskuun lopun välille. Tarjolla on eri mittaisia sopimuksia, kuitenkin niin että aloitus olisi huhtikuun alussa ja kestäisi minimissään heinäkuun loppuun. Pisimmillään töitä on tarjolla syyskuun loppuun.

 

Työtehtävät koostuvat mm. asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse, verkkokaupan hallinnollisista tehtävistä, laskutuksesta, ajojärjestelyn avustavista tehtävistä sekä muista toimistotehtävistä. Työ sopii loistavasti esim. vastavalmistuneelle toisen asteen opiskelijalle. Työajat ovat maanantaista perjantaihin toimistotyöaikoina. 

 

Odotamme sinulta

  • näppärää työotetta
  • halua oppia uutta
  • olet omatoiminen ja asiakaspalvelutaitoinen
  • sinulta löytyvät perus It-taidot
  • sujuva suomen kielen taito, englannin kielitaito katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle

  • koulutuksen tehtävään
  • energiset ja mukavat työkaverit
  • Go Onin kattavat henkilökuntaedut

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen puh. +358 40 590 0378 tai sähköposti minna.vanttinen@go-on.fi

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Asiakaspalvelija (sesonki), Uusimaa Espoo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 25.01.2023 – 08.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 12 €/h