Asiakaspalvelija / Myyntineuvottelija

Asiakaspalvelija / Myyntineuvottelija

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama kaakkoissuomalainen energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy.  Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 135 miljoonaa euroa.

Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa neljän maakunnan alueella, Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa, ja konsernissamme työskentelee noin 60 asiantuntijaa.

Yli 150 000 asukkaan jakelualueena ja noin 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä kuulumme Suomen suurimpien sähköyhtiöiden joukkoon. KSOY on kehittyvä ja uudistumiskykyinen yhtiö, ja henkilöstömme on osaavaa, innostunutta ja motivoitunutta. Työyhteisömme on nykyaikainen ja työskentelytapamme ovat joustavia.

Strategiamme mukaisesti tuotamme ja tarjoamme puhtaasti sähköä – tule mukaan innostavaan ja energiseen työyhteisöömme!

Etsimme nyt Kymenlaakson Sähkön Kotkan toimipisteeseen

ASIAKASPALVELIJAA / MYYNTINEUVOTTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi sisältyvät monipuolisesti asiakkaiden opastus ja neuvonta sähkön myynti- ja verkkopalveluasioissa sekä sähkösopimusten myynti. Palvelet asiakkaita monikanavaisesti mm. puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta vastaamalla heidän yhteydenottoihinsa. Lisäksi kontaktoit yrityksen asiakaskuntaa päivittäin pitäen hyvää huolta heidän sähkösopimusasioistaan.

Hakemamme henkilö on reipas ja iloinen asiakaspalveluosaaja. Olet kenties hankkinut jo kannuksia myyntityössä tai ehkä olet vasta matkalla myynnin ammattilaiseksi. Asenne ratkaisee, miten hyvin sovit tiimiimme!

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on edellä mainitun lisäksi kaupallinen koulutus, pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi myös englanniksi (muut kielet luetaan eduksi) sekä arvostat kokopäivätyötä maineikkaassa lähes 105-vuotiaassa sähköyhtiössä. Tehtävä edellyttää sujuvia IT-taitoja ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen päivätyön voimakkaasti uudistuvalla toimialalla mukavassa työyhteisössä. Työpisteesi sijaitsee Kotkan keskustassa hyvien yhteyksien äärellä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja työt alkavat kattavalla perehdyttämisjaksolla, jonka aikana KSOY:n tuotteet, palvelut ja toimintatavat tulevat tutuiksi. Työskentelemme myös joustavasti etänä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, p. 044 723 8475, tanja.ahokas@go-on.fi.

Go On Group on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, koulutus sekä tutkimuspalvelut. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

Hae työtä

Asiakaspalvelija / Myyntineuvottelija, Kymenlaakso Kotka

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.01.2023 – 06.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija, SHL +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi