Asiakaspalvelija, Motonet

Asiakaspalvelija Motonetille

Motonet on suomalainen autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä kodin ja vapaa-ajantuotteiden erikoisliikeketju. Motonet on 100-prosenttisesti suomalaisen Broman Group -konsernin tytäryhtiö. Konsernissa toimii kolme tytäryhtiötä: Varaosamaailma Oy, Motonet Oy ja Broman Logistics Oy.

Haemme nyt sesongin ajaksi Motonetille energisellä asenteella varustettua

ASIAKASPALVELIJAA

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanotto ja laskutus, ajanvaihtoaikojen vastaanotto, puhelinvaihteen hoito sekä muut erilaiset toimistotehtävät.

Hakemamme henkilö on työotteeltaan tarkka ja huolellinen, joka on luonteeltaan asiakaspalveluhenkinen. Työ vaatii itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta. Toivommekin sinulla olevan kokemusta asiakaspalvelutöistä tai kaupallisen alan koulutus, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi!

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja osaavassa tiimissä, monipuolisten työtehtävien parissa ja mahdollisuuden kartuttaa asiakaspalveluosaamista. Motonetillä työntekijät viihtyvät ja mottona onkin ”Meillä kaikki sujuu, ja jos ei suju, niin laitetaan sujumaan!”.

Mikäli tunnistit itsesi, niin toimithan ripeästi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893, sähköpostitiedustelut helsinki@go-on.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka!

Hae työtä

Asiakaspalvelija, Motonet, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Espoo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 6.2.2020 – 8.3.2020

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES/sopimus

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi