Asiakaspalvelija, Epic Autokoulu Jyväskylä

Asiakaspalvelija, Epic Autokoulu Jyväskylä

Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tyyppi töitä vailla? Hieno juttu, jatka lukemista!

Etsimme nyt Jyväskylään Epic Autokoululle

ASIAKASPALVELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen autokoulun asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Asiakaspalvelun lisäksi käsittelet autokoulun oppilaiden tietoja ja käytät yrityksen sisäisiä tietojärjestelmiä. Asiakaspalvelijana olet myyntihenkinen, et pelkää ehdottaa asiakkaalle lisäpalveluita, kuten ylimääräisiä ajotunteja tai vaikkapa moottoripyöräkorttia! Omaat hyvän pelisilmän, olet huumorintajuinen ja kaikessa toiminnassasi aina asiakaslähtöinen.

Toivomme sinulta täysi-ikäisyyttä, aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, myyntihenkisyyttä, sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä tietoteknisiä taitoja. Mikään Excel-guru sinun ei tarvitse olla, mutta perusasioiden on hyvä olla hallussa, koska käytä työssäsi yrityksen järjestelmiä sekä sähköpostia. Toivoisimme sinun olevan huolellinen ja täsmällinen, ripeä otteissasi sekä valmis tarttumaan töihin.

Asiakaspalvelijan tehtävät alkavat 1.6.2021 ja tarjoamme aluksi 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen. Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 12-17. Tukenasi toimii asiakasyrityksemme osaava henkilökunta sekä Go On Jyväskylän ammattitaitoinen HR-tiimi. 

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten käy jättämässä hakemuksesi kautta http://go-on.likeit.fi/apply/30742972 jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työtä

Asiakaspalvelija, Epic Autokoulu Jyväskylä, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 04.05.2021 – 21.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan tes

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi