Asentajia ja kalustajia, Harju Elekter Oy Ulvila

Asentajia ja kalustajia, Harju Elekter Oy Ulvila

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatio-tekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista www.harjuelekter.fi

Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden, esisuunnittelusta – huoltoon.

Haemme nyt Harju Elekter Oy:lle kytkentätaitoisia KOJEISTOASENTAJIA sähkökaappien kalustukseen ja kytkentään vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa, mutta koulutus ei ole pakollinen. Tulet toimimaan tuotannossa ja työhösi kuuluu itsenäinen työskentely kojeistoasentajana tai  kalustajana. Työ on toistotyötä, jossa lyhyet, samanlaiset työvaiheet toistuvat tavan takaa. Toistotyössä työvaiheet muistuttavat toisiaan kestoltaan, voimankäytöltään ja työliikkeiltään.

– Työ alkaa sovitusti ja on vakituinen 40h/viikko

–  2-vuorotyö

– Palkkaus teknologia TES mukaisesti

Eduksi siis katsotaan:
– Sähkö/automaatioalan perustutkinto, mutta ei ole pakollinen
– Piirustusten lukutaito, ei pakollinen
– Jos on aiempaa kokemusta kytkentätöistä niin hyvä, mutta tämäkään ei ole pakollista

Jos tunnistit itsesi tästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.///

 

Hae työtä

Asentajia ja kalustajia, Harju Elekter Oy Ulvila, Satakunta Ulvila

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 24.01.2022 08:00 – 31.12.2022 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologia tes

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi