Asentajaksi Oy SKF Ab:lle

Asentajaksi Oy SKF Ab:lle

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista.  Lubrication Systems -yksikkö  keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle.

www.skf.fi

Vahvistamme asennustiimiämme ja haemme vakituiseeen työsuhteeseen ammattitaitoista sekä itsenäistä

ASENTAJAA 

teollisuuden ja liikkuvan kaluston keskusvoitelujärjestelmien asennuksiin, huoltoon ja kartoituksiin Suomessa.  Vastaat itsenäisesti voitelujärjestelmien asennuksista ja huolloista, jotka tapahtuvat asiakasyrityksissämme. Käytössäsi on huoltoauto.   

Työtehtävien kannalta sinun olisi hyvä asua Jyväskylän seudulla. Työ on matkatyötä ja se edellyttää matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa 40 h/vko. Työpäivät voivat kuitenkin venyä töiden luovutusvaiheessa, jonka vuoksi edellytämme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, muutaman vuoden kokemusta teollisuuden tai liikkuvan kaluston keskusvoitelujärjestelmistä, hydrauliikasta komponentti – tai pienputkiasennuksista. Perustason englannin kielen taito on hyödyksi. Annamme koulutuksen asennustyöhön teollisuuden ja liikkuvan kaluston keskusvoitelun ratkaisuihin. Työ edellytää asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kykyä käyttää PC:tä, muita älylaitteita ja perussovellutuksia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti omalla alueella Keski-Suomessa, tarvittaessa asennuksissa myös muualla Suomessa.

Oy SKF Ab tarjoaa hyvät henkilöstöedut, laajat työterveyspalvelut sekä kiinnostavan työn teollisuuden ja liikkuvan kaluston ympäristössä.   

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 välisenä aikana Jarno Kuvaja puh. 040 7443976.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 11.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta https://go-on.fi/tyopaikat/asentajaksi-oy-skf-ablle-123394711/

Hae työtä

Asentajaksi Oy SKF Ab:lle, Keski-Suomi Jyväskylä, Muurame

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 22.11.2022 – 11.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Outi Räsänen

HR-asiantuntija +358 44 334 6292

outi.rasanen@go-on.fi