Asentaja

Asentaja

Telatek-ryhmä on johtava suomalainen asennus-, kunnossapito-, laadunvarmistus- ja konepajapalveluiden tuottaja. Palveluvalikoimaan kuuluvat pinnoitus- ja koneistustyöt (myös on-site), konepajavalmistus, kokoonpano- ja asennustyöt sekä laadunvalvonta. Toimipaikat sijaitsevat Raahessa, Taivalkoskella, Nokialla, Naantalissa ja Porvoossa, joista käsin palvellaan teollisuuden asiakkaita ympäri maailmaa.

Etsimme asiakkaamme Telatek Servicen Raahen yksikölle mekaanisen kunnossapidon ASENTAJIA komennustehtäviin. Toimenkuvaan kuuluvat pääasiassa teollisuuden kunnossapidon mekaaniset asennukset ja korjaukset ympäri Suomen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Komennusten kestot vaihtelevat muutamista päivistä pidempiin, useamman viikon jaksoihin. Töitä tehdään yleensä 12 tunnin vuoroissa. Työ on kausiluonteista ja keikat alkavat arviolta huhtikuussa, kausi kestää pitkälle syksyyn tai loppuvuoteen saakka.

Tehtävässä vaaditaan mekaanisten laitteiden kunnossapidon osaamista. Hitsausosaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi. Työssä tarvitaan tiimityöskentelytaitoja ja hyvää, motivoitunutta asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa. Komennusluonteinen työ vaatii joustavuutta ja valmiutta lähteä reissun päälle välillä lyhyelläkin varoitusajalla. Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan.

Jos komennustyö sopisi sinun elämäntilanteeseen ja etsit uusia haasteita keväästä alkaen, jätä hakemuksesi linkin kautta, niin kutsumme sinut haastatteluun!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Asentaja, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen

Hakuaika: 14.01.2021 – 14.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, teknologiateollisuuden TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi