Apulaisravintolapäällikkö, Rax Ideapark

Apulaisravintolapäällikkö, Rax Ideapark

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimme asiakkaallemme RAX Pizzabuffet Ideaparkiin Apulaisravintolapäällikköä.

Etsimämme persoona seisoo tiiminsä takana ja auttaa johtamaan joukkoja edestäpäin omalla esimerkillään. Innostuksesi työhön ja asiakaspalveluun näkyy ja kuuluu kauas. Apulaisravintolapäällikkönä työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten tekoa, inventaariot, ravintolapäällikön oikeana kätenä toimiminen.

Tarjoamme osa-aikaisen, 90-102h/3 vko ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työsuhde solmitaan suoraan työntekijän ja Restellin välille. Rinnallesi saat ison organisaation tuen.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin. 

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti osoitteessa www.go-on.fi palkkatoiveineen.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio, puh 040 734 3195 / marika.vainio@go-on.fi

Hae työtä

Apulaisravintolapäällikkö, Rax Ideapark, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 08.08.2022 – 21.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Marika Vainio

HR-koordinaattori +358 40 734 3195

marika.vainio@go-on.fi