Aluemyyjä, Rototec Oy

Aluemyyjä, Rototec Oy

Rototec on pohjoismainen geoenergia-alan konserni ja alan markkinajohtaja. Toimitamme vuosittain yli 7000 energiakaivoa asuntojen ja toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen, joiden avulla voidaan vähentää hiilijalanjälkeä ja turvata hiilineutraali tulevaisuus. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

 

Toimintamme vuodesta 2007 alkaen on vähentänyt jo yli 275 000 tonnia hiilidioksidia. Koko energia-ala on mielenkiintoisessa murroksessa ja geoenergia-ala kasvaa ja kehittyy koko ajan ja markkinaosuutemme kasvaa sen mukana. Potentiaalia tällä mielenkiintoisella alalla on vaikka kuinka ja pääsetkin luomaan oman kädenjälkesi uusiutuvan energian tulevaisuuteen. Haluaisitko mukaan tekemään töitä hyvän asian puolesta kanssamme ja tulla myymään tuotetta, jolla voidaan luoda suuria säästöjä asiakkaillemme? Geoenergialla on kasvava kysyntä ja tarjoomamme vastaa niin yritysten kuin kuntienkin ilmastotavoitteisiin. Pääset vaikuttamaan omaan rooliisi ja kasvamaan ja kehittymään yrityksen mukana.

 

Rototecin omistaa ruotsalainen Formica Capital AB, joka sijoittaa pitkäjänteisesti yrityksiin, jotka ovat sitoutuneita globaalien haasteiden ratkaisemiseen kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Formica on latinaa ja tarkoittaa muurahaista, joka symboloi sitä, kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja elää.

 

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

 

Etsimme nyt

 

ALUEMYYJÄÄ

 

vastaamaan pääkaupunkiseudun alueen myynnistä rakennusliikkeille, kiinteistöomistajille sekä jälleenmyyjillemme.

 

Tehtävässä teet aktiivista uusasiakashankintaa sekä kehität olemassa olevia asiakkuuksia. Hoidat myyntiprosessin itsenäisesti aina prospektoinninsta klousaukseen saakka.

Olet kiinnostunut energia-alasta ja haluat paneutua asiakkaan kiinteistön energiaratkaisuihin sekä lämmitykseen tai viilennykseen liittyviin haasteisiin. Haluat tarjota näihin niin energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Vastaat yhdessä projektitiimin kanssa projektien kannattavasta toteutuksesta ja sujuvuudesta ja haluat tarjota asiakkaillesi parhaan asiakaskokemuksen.

 

Sinulla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja kyky tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Kaupallinen koulutus on eduksesi, mutta asenne ratkaisee eniten. Toimipisteesi on Vantaalla ja työskentelyalueesi on pääkaupunkiseutu. Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustusta Suomessa ja arkeasi helpottaa myös osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, koska konsernikielemme on englanti. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut ja palkkaus on kilpailukykyinen.

 

Haluatko mukaan kivenkovaan tiimiimme?

 

Tutustu meihin www.rototec.fi ja tule tekemään töitä #maantavalla!

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa.

 

Go On Helsinki toimii Rototecin kumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Rototecin omaan organisaatioon. Lisätietoja tehtävästä antaa Katriina Rantanen p. 050 4777 966 tai katriina.rantanen@go-on.fi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

 

Hae työtä

Aluemyyjä, Rototec Oy, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 09.06.2021 – 23.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi