Ajoneuvoasentaja, Seppälän Autokulma Oy

Ajoneuvoasentaja, Seppälän Autokulma Oy

Seppälän Autokulma on Jyväskylässä toimiva asiantunteva ja joustavasti palveleva monimerkkikorjaamo sekä rengasliike. 
Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset kaiken merkkisille ja –ikäisille autoille ammattitaidolla, käytämme huolloissa aina valmistajien huolto-ohjelmia varmistaen näin, että auton takuu säilyy.  Ajoneuvotekniikan kehittyessä nopeasti, ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti alan erikoiskoulutuksilla. Kuulumme Autoasi-korjaamoketjuun. Meistä lisää: https://seppalanautokulma.fi/

 

Haemme nyt kasvun myötä sinua AJONEUVOASENTAJA vakituiseen työsuhteeseen

Hakemamme henkilö on autoalan osaaja, jolla ajoneuvoasentajan koulutus ja osaamista työkokemuksen tai oman autoharrastuksen kautta. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen ja tartut reippaasti työpyyntöihin. Työskentelet hyvillä tiimitaidoilla varustettuna asiantuntevassa ajoneuvoasentaja-tiimissä, jossa työkavereinasi viisi asentajaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki, mutta rento ilmapiiri!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi vianhaut ja mikäli osaamista, myös autosähkötyöt. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla henkilö- ja pakettiautot (polttomoottori, hybridi ja sähkö).  Meillä asentaja saa keskittyä päätyöhönsä ja esim. töiden vastaanotto ja varaosien tilaukset hoidetaan muun tiimin kautta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia huollon ja korjausten projekteja sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti vaihtelevien töiden mukana. Palkkauksena on alalla kilpailukykyinen kiinteä kuukausipalkka + provisiot työmyynnistä. Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan Seppälän Autokulma Oy:n palvelukseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Korjaamomme sijaitsee Seppälässä Vasarakadulla ja säännöllinen työaikasi on ma-pe klo 8.00-16.00.

 

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen (kk-palkka) oheisen linkin kautta 29.9.2023 mennessä. https://go-on.fi/tyopaikat/ajoneuvoasentaja-seppalan-autokulma-oy-173310599/ Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, mira.perttula@go-on.fi.

Hae työtä

Ajoneuvoasentaja, Seppälän Autokulma Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2023 – 29.09.2023 15:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Mira Perttula

Rekrytointi- ja HR-päällikkö, suorahakukonsultti +358 400 745 000

mira.perttula@go-on.fi