Ajoneuvoasentaja

Ajoneuvoasentaja, Hakalan Koneklinikka Oy

Hakalan Koneklinikka on tarjonnut huolto- ja korjaamopalveluja Raahessa jo vuodesta 1991. Hakalan Koneklinikalta saat huollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin. Yritys kuuluu Bosch Car Service -korjaamoketjuun, mikä takaa asiakkaille paitsi ammattimaisen työn jäljen, myös alkuperäislaatuiset varaosat sekä auton takuun säilymisen kuten merkkihuollossa.

Haemme asiakkaallemme Hakalan Koneklinikka Oy:lle AJONEUVOASENTAJAA. Etsimme ammattitaitoista tekijää, joka osaa hoitaa itsenäisesti ja vastuullisesti henkilöautojen monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme:
– Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– Arvostamme sähködiagnostiikan tuntemusta
– Reipasta ja vastuullista työotetta

Tarjoamme:
– Monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn
– Kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille, varmistat että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Ajoneuvoasentaja, Go On Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 8.1.2019 – 13.3.2020

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Kilpailukykyinen

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi