Ajoneuvoasentaja, Hakalan Koneklinikka

Ajoneuvoasentaja, Hakalan Koneklinikka

Hakalan Koneklinikka on tarjonnut huolto- ja korjaamopalveluja Raahessa jo yli 30 vuoden ajan. Yritys tekee huollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja kuuluu Bosch Car Service -korjaamoketjuun. Öljynvaihdot tehdään ilman ajanvarausta ja RengasKoti-palvelu huolehtii asiakkaiden renkaiden pesut, vaihdot, säilytyksen ja vakuutuksen.

Sykkiikö sinun sydämesi autoille? Syyhyävätkö sormesi päästä ruuvaamaan ajoneuvoja työksesi?

Etsimme asiakasyrityksellemme Hakalan Koneklinikalle Raaheen AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen tähtäävään työsuhteeseen osaksi rentoa ja yhtä köyttä vetävää työyhteisöä.

Tehtävänkuvasi rakentuu osaamisesi mukaan. Jos et ole asennustaidoiltasi vielä täysin ammattilainen, sinut perehdytetään ja koulutetaan tehtäviin. Talon tapoihin kuuluu, että ammattitaidon kehittämiselle annetaan mahdollisuuksia ja siihen kannustetaan. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja siistit toimitilat sekä tueksesi tsemppaavat työkaverit.

Edellytämme sinulta alan koulutusta tai vähintäänkin loppusuoralla olevia opintoja. Tärkeintä on, että olet jo jonkin verran tutustunut autojen sielunelämään ja sinulla on halu oppia lisää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Työ on kokoaikaista ja palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Etsitkö sinä uusia haasteita ajoneuvoasennuksen parissa? Jätä hakemus linkin kautta.

Rekrytointiprosessista vastaa Go On Raahe ja lisätietoja voi kysellä HR-asiantuntija Heidi Leppäkarilta: 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työtä

Ajoneuvoasentaja, Hakalan Koneklinikka, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 21.11.2022 – 13.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi