Ajojärjestelijä

Ajojärjestelijä

Haemme asiakasyrityksellemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ Raaheen. Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu kuljetusten käytännön järjestelyistä, kuten aikatauluista ja reiteistä vastaaminen.

Tehtävässä pärjää parhaiten järjestelmällinen ja tarkka persoona. Nippu lankoja on pidettävä koko ajan käsissä visusti, vaikka kiirekin painaisi päälle. Kokonaisuuksien hahmottamisen taito on tarpeen, samoin positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys. Tietotekniikan kanssa on välttämätöntä olla hyvää pataa, tietokone on puhelimen ohella tärkein työkalu tehtävässä.

Eduksi katsotaan alan opinnot ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ylipäätään kokemus ja ymmärrys kuljetusalalta.

Töitä on tarjolla alkuun kevään ja kesän ajaksi, mahdollisuus jatkoonkin on. Tarve on pidempiaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan ja se pohjautuu kuorma-autoalan työehtosopimukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista osaamista sinulta löytyy tehtävää ajatellen.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Ajojärjestelijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.02.2021 – 12.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kuorma-autoalan TES, sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi