Ajojärjestelijä

Ajojärjestelijä

Tavarataksi Finland Oy on nopea, ketterä ja luotettava kuljetuskumppani niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat nopeat suoratoimitukset ilman välivarastointia.

Toimimme ympäri Suomea ja toimintamme peruspilareita ovat pikalavarahti-, raskasrahtiliikenne- sekä nosturiautopalvelut. Kuljetusten lisäksi tuotamme asiakkaille kattavan informaation kuljetuksista sähköisellä kuljetustenohjausjärjestelmällämme. Lue lisää: https://www.tavarataksit.com/

Haemme nyt Tavarataksi Finland Oy:n Lahden toimipisteeseen Ajojärjestelijää.

Monipuolisiin työtehtäviisi sisältyy muun muassa kuljetusten ohjaus ja reittioptimointi, laskutukseen liittyvät tehtävät sekä eritoten kommunikointi autoilijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Pääasiallisina työvälineinä toimivat puhelin ja sähköposti sekä toiminnanohjausjärjestelmämme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen henkilö. Omaat myös hyvät tietotekniset taidot. Alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeimpänä edellytyksenä katsomme aidon kiinnostuksen ja motivoituneen asenteen työtä kohtaan. Toivomme sinulta myös asiakaslähtöisyyttä sekä perusymmärrystä kuljetusalasta ja sen tulevasta kehityksestä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään keskeisenä osana laajaa ja monipuolista autoilija- ja asiakasverkostoamme. Pääset kehittämään omaa toimintaasi ja osaamistasi sekä olemaan mukana Tavarataksi Finland Oy:n kasvumatkalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä vakituisesti Tavarataksi Finland Oy:n kirjoille. Kesän ajaksi on tarjolla täydet viikkotunnit, syksyllä tunteja tarjolla osa-aikaisesti. Työ soveltuu siis erinomaisesti esimerkiksi opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Kyseessä on päivätyö ja työajat sijoittuvat klo 7–17 välille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheen aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, p. 044 029 4444, neea.paarila@go-on.fi

Hae työtä

Ajojärjestelijä, Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 11.05.2022 – 25.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: ERTO TES/ palkkatoive

Käsittelijä:

Neea Päärilä

HR-asiantuntija +358 44 029 4444

neea.paarila@go-on.fi