Aarporaaja ja sorvaaja, Ulvilan Konepaja Oy

Aarporaaja ja sorvaaja, Ulvilan Konepaja Oy

Ulvilan konepaja Oy on kasvanut 70 vuoden aikana kansainvälisiä suuryrityksiä palvelevaksi monipuoliseksi tilauskonepajaksi, meidän valttejamme ovat laatu ja toimitusvarmuus. Monipuoliset palvelumme; hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi – tekevät meistä Täyden palvelun konepajan. Asiakaslupauksista ja aikatauluista pidetään lujasti kiinni. Laadun takaavat viimeisen päälle osaava henkilöstö, monipuolinen ja nykyaikainen konekantamme sekä avarat tilamme Ulvilassa Sammontien varrella. toimintaamme ohjaavat sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 3834-2. Lisää meistä: https://ulvilankonepaja.fi/

Etsimme nyt Ulvilaan sekä AARPORAAJAA että SORVAAJAA vahvistamaan tiimiämme

Aarporaajan tulisi olla kokemusta Heidenhain-ohjauksesta ja esimerkiksi TOS WHQ 105 CNC-koneesta. Sorvaajalla tulisi olla kokemusta kärkisorveista, kuten Chevalier, Heidenreich Harbeck sekä TOS SN 63. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta:

– kokemusta vastaavasta työstä sekä laitteista/koneista
– hyvää työmoraalia ja reipasta otetta töihin
– huolellisuutta ja tarkkuutta sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn alihankintakonepajassa. Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille ja saat Ulvilan Konepaja Oy:n osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen.Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Aarporaaja ja sorvaaja, Ulvilan Konepaja Oy, Satakunta Ulvila

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 14.06.2022 09:00 – 10.07.2022 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes/sop mukaan

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi