Aamupalakokki, Arctic Snow Hotel

Aamupalakokki, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin AAMIAISKOKKIA Lehtojärvelle.

Arctic Snow Hotellissa asiakas nauttii herkullisen ja ravitsevan hotelliaamiaisen buffetista tarjoiltuna.

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta aamiaiskokin tehtävästä. Työtehtävään kuuluu aamiasen valmistuksen lisäksi keittiön siisteyden ylläpitäminen vuorossa sekä hotellin yleisten tilojen siivous tarvittaessa.

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista. Kokoaikainen työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy 31.3.2021. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Aamupalakokki, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 18.05.2022 – 30.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi