Aamiaiskokki, Hotel Ylläshumina

Aamiaiskokki, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin – safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Etsimme Hotel Ylläshuminan AAMIASKOKKIA !

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta aamiaiskokin tehtävästä. Työtehtävään kuuluu aamiaisen valmistuksen lisäksi keittiön siisteyden ylläpitäminen vuorossa sekä hotellin yleisten tilojen siivous tarvittaessa.

Edellytämme tehtävässä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, vieraanvaraista asennetta sekä perus keittiö- ja salitaitoja. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää maalis-huhtikuulle saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy asiakasyrityksemme puolesta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 040 611 6973 / pauli.riepula@go-on.fi.

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Aamiaiskokki, Hotel Ylläshumina, Lappi Kolari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Sanna Ojaniemi

HR-asiantuntija +358 40 681 6797

sanna.ojaniemi@go-on.fi