Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama

Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama

Kassiopeia Hotels & Restaurantsissa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia.

Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella tarjoten hotelli- ja huoneistomajoitusta sekä ravintola- ja kokouspalveluja Levillä ja pääkaupunkiseudulla.

Levin tunturimaisemissa sijatsevat Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sekä Hotel K5 Levi tarjoavat ainutlaatuiset puitteet sekä vapaa-ajan viettoon että kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Panoraman ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Vielä ehdit tarttua tilaisuuteen – etsimme nyt uniikkeihin hotelleihin, Hotel Levi Panoramalle ja Hotel K5:lle, AAMIAISKOKKEJA talvikaudeksi 23-24!

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta aamiaiskokin tehtävästä. Työtehtävään kuuluu aamiaisen valmistuksen lisäksi työpisteiden siisteyden ylläpitäminen vuorossa sekä satunnaiset lounasvuorot. Edellytämme tehtävässä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä perus keittiö- ja salitaitoja. Eduksi katsotaan kokemus lounasbuffetin valmistuksesta.

Työt alkavat lokakuussa 2023 perehdytyksellä ja kestävät vähintään huhtikuun 2024 loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vk. Työvuorot painottuvat aamuihin.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongissa
– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– Asuntomahdollisuuden
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama, Lappi Kittilä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2023 – 29.09.2023 08:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi