Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama

Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panoraman 170 hotellihuonetta ja 24 Levi Chalets -huoneistoa tarjoavat majoitusta monissa eri huonetyypeissä. Ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja Ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Vielä ehdit tarttua tilaisuuteen – etsimme nyt tasokkaisiin hotelleihin, Hotel Levi Panoramalle ja Hotel K5:lle, aamiaskokkeja talvikaudeksi 22-23! 

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta aamiaiskokin tehtävästä. Työtehtävään kuuluu aamiaisen valmistuksen lisäksi työpisteiden siisteyden ylläpitäminen vuorossa.

Edellytämme tehtävässä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä perus keittiö- ja salitaitoja. Eduksi katsotaan kokemus lounasbuffetin ja a la carte-ruokien valmistuksesta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä perehdytyksellä ja kestää maalis-huhtikuulle saakka. Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vk. Työvuorot painottuvat aamuihin.

Tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Asuntomahdollisuuden
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Aamiaiskokki, Hotel Levi Panorama, Lappi Kittilä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 16.11.2022 – 30.11.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi