A La Carte-kokki, Hotel Levi Panorama

A La Carte-kokki, Hotel Levi Panorama

Kassiopeia Hotels & Restaurantsissa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia.

Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella tarjoten hotelli- ja huoneistomajoitusta sekä ravintola- ja kokouspalveluja Levillä ja pääkaupunkiseudulla.

Levin tunturimaisemissa sijatsevat Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sekä Hotel K5 Levi tarjoavat ainutlaatuiset puitteet sekä vapaa-ajan viettoon että kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Panoraman ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen – etsimme nyt A La Carte kokkia uniikkeihin hotelleihin, Hotel Levi Panoramalle ja Hotel K5:lle talvi- ja kevätsesonkiin.

A La Carte kokin työtehtäviin kuuluvat maistuvien ja kauniiden annosten valmistus, sekä ajoittain myös buffettien valmistus. Edellytämme kokin koulutusta ja työkokemusta A La Cartesta, sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, hyviä tiimityöskentelytaitoja, ammattiylpeää työotetta sekä aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan.

Määräaikainen, kokoaikainen sesonkityö alkaa lokakuussa 2023 kestäen huhtikuun loppuun 2024. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

– Määräaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongissa
– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– Asuntomahdollisuuden
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Levin alueen työntekijöiden kattavat edut mm. aktiviteetteihin
– Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

A La Carte-kokki, Hotel Levi Panorama, Lappi Kittilä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 28.08.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi