À la carte-kokki

À la carte-kokki

Etsimme nyt asiakkaallemme Hotel Sveitsille lisää

À LA CARTE-KOKKEJA

kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin Hotel Sveitsin ravintolatarjonnan kasvaessa.

Monipuolinen työnkuva Sveitsin keittiössä pitää sisällään koostuu erilaisista työtehtävistä painottuen à la carte-puolelle.

”Hotel Sveitsin ravintoloissa panostamme lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Suosimme laadukkaita, vastuullisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita, joista valmistamme konstailemattomia mutta herkullisia annoksia moneen makuun. Tarjolla on niin helppoa seurusteluruokaa koko perheelle kuin hienostuneita ateriaelämyksiä vaativaankin makuun.”

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua oppia uutta ja kehittyä. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä sekä Italian ruokakulttuurin tuntemuksen.
Hotel Sveitsin kansainvälisessä ympäristössä pärjää myös englanti työkielenä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Hae työtä

À la carte-kokki, Uusimaa Hyvinkää

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.05.2022 – 29.05.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi