EtusivuTyönhakijalleTyönhaun seurantataulukko

Duunin jäljillä - Työnhaun seurantataulukko

Työnhaun seurantataulukko on hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua työnhakijana ylläpitämään järjestelmällistä ja ajantasaista seurantaa hakuprosessien etenemisestä. Seurantataulukko varmistaa, etteivät haun tärkeät yksityiskohdat jää huomioimatta. 

Seurantataulukko koostuu excel-taulukosta, jonka avulla on mahdollista seurata työnhaun eri vaiheiden etenemistä. Taulukkoon voidaan merkitä esimerkiksi haetun työpaikan nimi, haun päättymispäivä, haastatteluprosessin eteneminen ja sen, tulitko valituksi vai et. 

Mies katsoo ikkunasta ulos ja haaveilee tulevaisuudesta.

Kolme syytä, miksi Duunin jäljillä – työnhaun seurantataulukko kannattaa ladata:

1

Taulukko auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista hakemuksistasi ja niiden tilasta yhdessä paikassa. Voit helposti tarkistaa, mihin työpaikkoihin olet hakenut, milloin haku päättyy, ja missä vaiheessa kukin hakuprosessi on.

 

2

Taulukko auttaa sinua arvioimaan työnhaun tuloksia ja kehittymään hakijana. Voit nähdä, mihin hakemuksiin olet saanut haastattelukutsuja ja mihin et. Tämä auttaa sinua muokkaamaan tulevia hakustrategioitasi ja parantamaan mahdollisuuksiasi työllistyä.

 

3

Voit priorisoida hakemuksia, joilla on lähempänä olevat hakuajan päättymistä ja keskittyä niihin hakuihin jotka vaativat eniten huomiota.

Lataa työnhaun seurantataulukko jättämällä yhteystietosi

Käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti. Tietosuojaselosteet löydät täältä.