EtusivuTyönhakijalleTöissä Go Onilla

Meiltä löydät työpaikat eri elämäntilanteisiin 

Määräaikainen, vakituinen, osa-aikainen, kokoaikainen, keikkatyöntekijä, kausityöntekijä – vuokratyöstä on moneksi! Meiltä löydät työpaikat eri elämäntilanteisiin. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään: päätät itse, otatko tarjotun työn vastaan. 

Tiesitkö tämän vuokratyöstä? 

  • Vuokratyöstä maksetaan aina vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja korvauksia 
  • Vuokratyö kerryttää sinulle vuosilomalain mukaisesti lomaa 
  • Vuokratyö kartuttaa eläkettä samalla tavalla kuin muutkin työsuhteet 
  • Sairastuttuasi saat työehtosopimuksen mukaista sairasajanpalkkaa 

Go On työnantajana

  • Henkilöstökumppani laajalle yritysverkostolle 
  • Juridinen työnantaja, mutta varsinainen työ tehdään asiakasyrityksessämme
  • Vastaamme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista
  • Paikallinen, Avainlipulla palkittu kotimainen yritys
  • Go Onilla saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit myös suunnitella uraasi ja löytää uusia urapolkuja 

Meillä on laajat työnantajaverkostot 

Olemme henkilöstökumppani laajalle yritysverkostolle. Jos työtarve asiakasyrityksessä päättyy, meillä on mahdollisuus löytää sinulle uusia haasteita muista asiakasyrityksistämme – selustasi on siis paremmin turvattu kuin ”perinteisessä” työsuhteessa.

Yhä enenevässä määrin avoimet työpaikat ovat painumassa ”maan alle” ja paikat täytetään usein ilman julkista hakua henkilöstöpalveluyrityksen avulla. Tutkimusten mukaan vain joka neljäs suomalainen työllistyy julkisen haun kautta.

Omien verkostojen ja aktiivisuuden merkitys korostuu työnhaussa. Go Onilta saat valmiit verkostomme käyttöösi. 

Haluamme, että viihdyt meillä! Älä epäröi ottaa yhteyttä missään sinua askarruttavassa asiassa, olemmehan täällä sinua varten!

Go On Työntekijänä olet valmis ottamaan työt haltuun

Go On Työntekijänä olet käynyt läpi huolellisen rekrytointiprosessin, johon kuuluu esiperehdytys Go On Akatemiassa. Tehtäviesi mukaan suoritat myös sertifioidun Go On Asiakaspalvelukoulutuksen.

Positiivinen henkilöstökokemus on Go Onille ensiarvoisen tärkeää ja tukenasi onkin paikallinen Go On -yksikkö, joka ohjaa ja tukee tarvittaessa.  

Avoimet työpaikat

Määräaikainen, vakituinen, osa-aikainen, kokoaikainen, keikkatyöntekijä, kausityöntekijä – vuokratyöstä on moneksi! Meiltä löydät työpaikat eri elämäntilanteisiin.
Katso avoimet työpaikat

Tee avoin hakemus

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen työnhakupalveluumme ja olemme sinuun yhteydessä kun löydämme juuri sinulle sopivan työpaikan.
Tee avoin hakemus

Työnhakijalle

Työnhakijan työkalupakki

Työnhaku voi joskus askarruttaa, mutta ei hätää, olemme täällä sinua varten! Kokosimme työnhakuvinkit yhteen paikkaan, Työnhakijan työkalupakkiin, josta löydät apuja kaikkeen tarvitsemaasi.

Kaipaako CV:si tuunaamista tai puuttuuko se ehkä kokonaan? Entä mikä onkaan soveltuvuusarviointi? Kurkkaa Työnhakijan työkalupakkiin ja autamme sinut alkuun!

Tutustu

Tietoa meistä

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia.

Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA).
Toimimme työelämän kumppanina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Kun etsit työtä, me autamme.

Löydä lähin Go On toimipiste

Go On Yhtiöt palvelevat sinua 24 toimipisteessä aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Valitse alta lähin Go On tiimisi.