Suorahaun kautta merkityksellisempi suunta työelämällesi

Etsitkö uutta inspiraatiota tai seuraavaa isoa näytönpaikkaasi työelämässä? Oletko tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, mutta haluaisit silti tutkia muita suuntia? 

Nykyinen työpaikka voi tuntua turvalliselta, mutta jos et koskaan ota ensimmäistä askelta urasi edistämiseksi, et voi myöskään löytää uutta unelmiesi työpaikkaa. Etsimme aktiivisesti verkostoomme uusia kykyjä, sillä haluamme löytää toimeksiantajiemme avainhenkilötyöskentelyyn aina tavoitteisiin, osaamiseen ja henkilökemioihin sopivimman vaihtoehdon. 

 

Jätä avoin hakemus

Kädet tietokoneen näppäimistollä, taustalla ihmisiä palaverissa

Mitä on suorahaku? 

Kohdennettu haku 

  • Suorahaku kohdistetaan tiettyihin profiileihin ja osaamiseen, mikä tarkoittaa, että ehdokas voi saada tarjouksia juuri niistä tehtävistä, joista hän on kiinnostunut ja joissa hänellä on vahvaa osaamista. 

Mahdollisuudet piilotyöpaikkoihin 

  • Suorahaku voi avata ovia sellaisiin työpaikkoihin, joita ei ole julkisesti ilmoitettu. Monet yritykset täyttävät avoimia paikkoja suorahakumenettelyn kautta ennen kuin ne tulevat julkiseen tietoon. 

Henkilökohtainen kontakti  

  • Suorahaku antaa mahdollisuuden verkostoitua rekrytoivaan organisaatioon tai konsulttiin. Tämä voi parantaa mahdollisuuksia tulla huomatuksi ja erottua joukosta. 

Osaamisen korostaminen  

  • Ehdokas voi suorahakuprosessissa korostaa erityisesti niitä taitoja ja kokemuksia, jotka tekevät hänestä sopivan kyseiseen tehtävään. Tämä voi olla vaikeampaa, kun kilpaillaan suuremmasta hakijajoukosta avoimissa työpaikkahauissa. 

Vinkkejä uutta suuntaa etsiville 

Moni seuraavaa urasiirtoaan pohtiva aktivoituu päivittämään työnhakuun liittyvät dokumenttinsa vasta siinä vaiheessa, kun on aika jo etsiä uusi työpaikka. 

Oma LinkedIn-profiili ja CV kannattaa pitää aktiivisesti ajan tasalla, sillä suorahakukonsultin yhteydenotto tapahtuu usein odottamatta. Yllättävästä tilanteesta huolimatta yhteydenottoon kannattaa suhtautua positiivisesti. Avoin suhtautuminen keskustelussa jää paremmin mieleen ja se on myöhemmin eduksi. 

Kannattaa tutustua itseä kiinnostaviin yrityksiin. Brändin houkuttelevuuden lisäksi tutustu missioon, visioon ja arvoihin. Kohtaavatko ne omien ajatustesi kanssa? 

Selvitä myös, onko henkilöstössä tuttuja henkilöitä, joiden kanssa voisi keskustella yrityksestä. Mieti oman tilanteesi näkökulmasta tapahtuvan kehityksen kannalta kiinnostavia kysymyksiä ja millaisia toivoisit vastausten sisältöjen olevan. 

Miksi kannattaa liittyä Go On Suorahaun verkostoon? 

Yritykset etsivät jatkuvasti sopivia ihmisiä avainrooleihin 

  • Kertomalla itsestäsi meille, saat mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi. Olet paremmin mielessä juuri silloin, kun sinun ja potentiaalisen uuden työyhteisön askelmerkkeihin sopivaa toimenkuvaa ollaan aktiivisesti täyttämässä. 

100 % luottamuksellisuus  

  • Uuden uran etsimiseen liittyy paljon yksityistä pohdintaa ja tunteita. On ymmärrettävää, ettei seuraavan suunnan hakemisesta halua aina viestiä näkyvästi. Jättämällä CV:si meille, tietosi pysyvät meillä luottamuksellisina. 

Parempi työelämä kaikille  

  • Työ on iso palanen koko elämäämme ja identiteettiämme ihmisinä. Me uskomme, että työn merkityksellisyyden kokemus on tärkeää. Mitä useammin saamme yhdessä arvot ja tavoitteet kohtaamaan, sitä viihtyisämpi ja tuottavampi työelämästämme muodostuu. 

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. 

CV-kone

Go On CV-koneella luot itsellesi siistin CV:n helposti ja nopeasti.
Luo itsellesi CV

Tee avoin hakemus

Voit jättää avoimen työhakemuksen työnhakupalveluumme.
Tee avoin hakemus

Go On Suorahaku

Haluatko keskustella lisää suorahausta? Go On Suorahaun ammattilaiset sinua varten.
Ota yhteyttä