Haemme kesätyöntekijöitä SSAB:n Raahen ja Hämeenlinnan tehtaille

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Haluatko mukaan matkalle kohti fossiilivapaata terästuotantoa? Etsimme juuri sinua, joka olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja kiinnostunut terästeollisuuden monipuolisista tehtävistä. Rakennamme jokaisen työpäivämme turvallisuuden kautta. Me valitsemme turvallisuuden, valitsethan sinäkin.

SSAB:llä on avoinna satoja kesätyöpaikkoja eri prosesseissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön, työhön tarvittavat koulutukset, kilpailukykyisen palkan ja työyhteisömme tuen. Monen SSAB:läisen työura yhtiössä on alkanut kesätöiden kautta. Tervetuloa turvalliseen, innostavaan ja kehittyvään työyhteisöömme!

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2024. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä.

Meillä on kesätyöntekijätehtävien haussa yhteistyökumppanina Go On Yhtiöt. Avoimet kesätoimihenkilöpaikat (työnjohto, tilaustenkäsittely, taloushallinto, tuotannonsuunnittelu, tuotekehitys yms. muita tarkennettuja toimihenkilötehtäviä) löydät täältä. Sinut palkataan työsuhteeseen suoraan SSAB:lle. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisätietoa hakuprosessistamme löydät täältä sekä rekrytointien tietosuojaselosteen täältä.

Haku kesätyöpaikkoihin on auki 10.3.2024 saakka. Haethan mahdollisimman pian, teemme valintoja jo hakuaikana.

Hae Raahen tehtäviin

Jätä hakemus

Hae Hämeenlinnan tehtäviin

Jätä hakemus

Hae toimihenkilötehtäviin

Jätä hakemus

Tutustu kesätyöntekijöihimme

Find out more about our summer employees