Monipuolinen kesätyöpaikka haussa?

HelmiSimpukka-ketjun asemilla pääset työskentelemään erilaisten työtehtävien parissa! Asemat ovatkin tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelusta sekä viihtyisästä ilmapiiristä, jonka luovat aseman iloiset työntekijät! Menestyt työssäsi varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta – ja mikä tärkeimpänä; sinulla on asenne kunnossa!

Työ Shellillä on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy. Omaat aurinkoisen ja joustavan asenteen työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä asemalla sinut perehdytään ja koulutetaan työhön. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin sekä huomioitahan lisäksi, että osa asemista on auki 24/7 eli ympäri vuorokauden. Edellytämme sinulta suomen kielen osaamista sekä hygieniapassia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä muusta soveltuvasta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelytyöstä.

Työt alkavat asemasta riippuen toukokuussa ja kestävät elokuulle. Mahdollisuus tehdä keikkavuoroja ennen ja jälkeen tätä ajanjaksoa.

Avoimia kesätyöpaikkoja on seuraavilla paikkakunnilla:

 • Kalajoki (Shell Kalajoki 24/7)
 • Kokkola (Shell Kokkola Vitsari)
 • Kyyjärvi (Shell Kyyjärvi)
 • Lapua (Shell Tamppari 24/7)
 • Parkano (Shell Parkano 24/7)
 • Pihtipudas (Shell Pihtipudas 24/7)

Huoltamokahvilatyöntekijä

Asiakaspalvelutehtävien sekä myynti- ja kassatyöskentelyn lisäksi voit huolehtia muun muassa Veikkauksen, Postin sekä Matkahuollon palveluista. Normaali työpäivä sisältää myös vitriinituotteiden valmistamista, pöytiin tarjoilua, kuormien purkua, hyllytystä sekä siivousta. Työnkuvaan voi sisältyä myös erilaisten pikaruokien (esim. pizzojen) valmistamista. Työtehtävät voivat vaihdella eri asemilla / asemasta riippuen.

Olet etsimämme tyyppi, kun olet kätevä käsistäsi, ulospäin suuntautunut sekä heittäytymiskykyinen. Halu ja kyky oppia takaavat sen, että menestyt työssäsi varmasti!

Kokki

HelmiSimpukan ruokalista tarjoaa laajasti aterioita kaikenkokoiseen nälkään ja suurin osa annoksista tehdään alusta loppuun täysin itse. Kokin työn kuvaan sisältyy mm. keittiön esivalmistelut, lounaan ja á la Carte annoksien valmistaminen, vitriinituotteiden tekeminen, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito sekä tilauksien teko, hävikin hallinta sekä omavalvonta-asiat. Työtehtävää on räätälöity monipuolisemmaksi, joten joinakin päivinä pääset työskentelemään myös asiakaspalvelutehtävissä kahvilan puolella.

Lisätietoja:

 • Karoliina Röyttä – Kalajoki
 • Irene Salmela – Ylivieska, Kokkola, Pihtipudas
 • Marika Vainio – Kauhajoki, Lapua, Vaasa, Parkano, Kyyjärvi

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti

Irene Salmela

HR-päällikkö

  Marika Vainio

  HR-asiantuntija