EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatYövastaanottovirkailija, Glass Resort, Rovaniemi

Yövastaanottovirkailija, Glass Resort, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 26.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Upea Glass Resort Joulupukin Pajakylässä! Glass Resort perheyrityksenä arvostaa mutkatonta, keskustelevaa ja tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä hotellin eri osastojen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.  

Oletko sinä etsimämme YÖVASTAANOTTOVIRKAILIJA?  

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Glass Resortille yövastaanottovirkailijaa vilkkaaseen talvisesonkiin 2024–2025!

Yövastaanottovirkailija valvoo silloin kun muut nukkuvat – liikehdintä resortin alueella on rauhallista, mutta tekemistä riittää. Yövastaanottovirkailijan yksi tärkeimpiä tehtäviä on olla paikalla ja vastata asiakkaiden kysymyksiin yöaikaan, mutta tehdä myös valmisteluja seuraavaan päivään. Vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia ja työtehtäviin sisältyy myös mm. herkullisen aamiaisbuffan esivalmistelua, siivoukseen liittyviä tehtäviä sekä myös myynnin avustavia tehtäviä.

Kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Hotelli avautuu 10.10.2024 ja on avoinna huhtikuun puoleen väliin saakka. Työsopimus luodaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle: 

 • Työn, jossa pääset omalla tärkeällä työpanoksellasi turvaamaan upean elämyksen asiakkaille myös yöaikaan
 • Ainutlaatuisen työskentelymiljöön
 • Mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kehittää ammatillista osaamistasi
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
 • Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta: 

 • Aikaisempaa kokemusta vastaanotossa työskentelystä
 • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa, asiakkaat ja työyhteisö ovat kansainvälisiä

Hakuprosessi: 

Kiinnostuitko?  Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

+358 40 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16) 

 

GLASS RESORT

Glass Resort on ensiluokkaisia majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava hotelli, joka tunnetaan tyylikkäistä Premium-lasihuoneistoistaan sekä vastikään uudistetusta, tunnelmallisesta Gallis ravintolastaan. Galliksessa yhdistyvät klassinen keittiö ja Lapin koskemattoman luonnon raaka-aineet laadukkaasti sekä elämyksellisesti. Henkilökohtainen ja aito palvelu, laadukkaat tuotteet ja lämmin tunnelma houkuttelevat luokseen matkailijoiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Talvikaudella päivittäin tarjolla on A la Carten lisäksi kattava aamiainen lasikattoisten huoneistojen asukkaille, tilauksesta järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia. Glass Resort perheyrityksessä yhdessä työskentely on kunnia-asia ja asiakkaita palvellaan joustavasti yhteen hiileen puhaltaen suurella sydämellä. 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö