EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatVuoropäällikkö, Shell Oulunsalo, Lapin Asemat Oy

Vuoropäällikkö, Shell Oulunsalo, Lapin Asemat Oy

Hotelli- ja ravintola-alaPohjois-Pohjanmaa, OuluHakuaika päättyy: 21.7.2024Palkkaus: MaRaVa TESTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ?

Meillä olisi nyt haussa Helmien joukkoon vuoropäällikkö Shell Oulunsaloon!
Shell Oulunsalo on palveleva liikenneasema, jossa on tarjolla arkisin maistuva buffetlounas ja päivittäin herkulliset klassikkoannokset sekä pizzat. Lisäksi palveluvalikoimasta löytyvät herkulliset kahvila- ja vitriinituotteet, Veikkaus, autopesula ja autotarvikkeita. Shell Oulunsalo on avoinna viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta puoleen yöhön.

Työssäsi vuoropäällikkönä toimit yksikönpäällikön oikeana kätenä auttaen esimerkiksi tilauksissa ja muissa toimistotöissä, olet hyvänä esimerkkinä muille sekä olet vastuussa aseman toiminnasta työvuorosi aikana. Toimit tarvittaessa myös yksikönpäällikön sijaisena esimerkiksi kesälomien aikaan. Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi pääset tekemään myös muita monipuolisia työtehtäviä, mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti kaikille aseman aukioloajoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan MaRaVa TES, aiemman kokemuksesi huomioiden. Työsuhde luodaan Lapin Asemat Oy sekä työntekijän välille. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian!

Toivomme Sinulta:
– Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
– Erinomaisia tiimitaitoja, reipasta otetta työhön
– Aitoa halua tarjota asiakkaille vain parasta palvelua
– Kykyä omaksua ja oppia uusia asioita

Tarjoamme Sinulle:
– Mukavan ja mutkattoman työyhteisön
– Hyvät työterveyspalvelut Terveystalolla
– Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit
– St1 & Shell valtakunnalliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivian hakijan löydyttyä!

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
040 6562 993
saara.nordberg@go-on.fi

Lapin Asemat Oy
Lapin Asemat Oy on lappilaisomisteinen perheyritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Oulun ja Rovaniemen alueella. Oulun alueella asemia on seitsemän, Shell Haapalehto, Oulunsalo, Hakamaantie, Zeppelin, Pateniemi, Ii ja St1 Karjasilta. Rovaniemellä asemia on neljä.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö