EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatVastaanottovirkailija,Santa’s Igloos Arctic Circle

Vastaanottovirkailija,Santa’s Igloos Arctic Circle

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 4.8.2024Palkkaus: MaRaVa TES, PR5 / Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme VASTAANOTTOVIRKAILIJA?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsin Iglut sijaitsevat Rovaniemellä Napapiirillä Pajakylän palveluiden ja pohjoisen luonnon välittömässä läheisyydessä.

Etsimme Santa’s Igloos Arctic Circleen vastaanottovirkailijaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2024–2025!

Vastaanottovirkailijana olet asiakkaalle ensimmäiset kasvot, jotka hän hotelliin kirjautuessaan kohtaa. Vastaat työssäsi omalla työpanoksellasi hotellin vieraiden viihtyvyydestä ja vierailun sujuvuudesta. Vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien hotellin osastojen kanssa. Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko vierailun ajan kiireenkin keskellä. 

Määräaikainen kokoaikainen työsuhde alkaa sopimuksen lokakuussa kestäen maaliskuun loppuun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan – oman auton käyttömahdollisuus on etusi, ja helpottaa työmatkojen taittamista. 

Tarjoamme sinulle:

 • Uniikin työskentelymiljöön ylellisten iglujen parista
 • Vastaanoton vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja osaavan tiimin ympärillesi
 • Upean mahdollisuuden päästä oppimaan alasta ammattilaisilta
 • Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
 • Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

 • Aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla vierailun alusta loppuun
 • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Opera Cloud-tuntemus ja kokemus hotellin vastaanotosta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys – tärkeintä on positiivinen ja innostunut asiakaspalveluasenteesi ja halu oppia hotellin toimintoja!

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993
saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE

Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Arctic Eye-ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö