EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatVastaanottovirkailija,Arctic Light Hotel,Rovaniemi

Vastaanottovirkailija,Arctic Light Hotel,Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 27.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme VASTAANOTTOVIRKAILIJA Rovaniemelle?

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Hotellissa on 57 huonetta, joista jokainen huone on yksilöllisesti suunniteltu loistokas taidonnäyte.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Arctic Light Hotellille ammattitaitoista vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Vastaanottovirkailijan työssä pääset osaksi asiakkaiden unohtumatonta vierailua sekä palvelemaan monipuolisesti matkailijoita, joita Lapin tunnelma, revontulet, joulupukki ja erilaiset aktiviteetit houkuttelevat. Vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien Hotellin osastojen kanssa. Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko vierailun ajan kiireenkin keskellä. 

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa sopimuksen mahdollisimman pian. Työtunteja on tarjolla alkuun vähintään 90h/3vko ja 1.10 alkaen kokoaikaisesti. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:

 • Toistaiseksi voimasssa olevan työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen 
 • Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen aikana
 • Jaetun asunnon kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

 • Koulutusta ja/tai työkokemusta hotellin vastaanottotyöstä
 • Aurinkoista asiakaspalveluasennetta 
 • Oma-aloitteista työotetta
 • Erinomaisia tiimi- ja yheistyötaitoja
 • Hyvää paineensietokykyä
 • Suomen ja/tai englannin kielen osaamista

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

ARCTIC HOTEL COLLECTION

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotellien upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjonta takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. 

Me teemme parempia valintoja kestävän ja kasvavan kotiseudun puolesta. Päivittäin. Haluamme taata kaikille työntekijöille viihtyisän ja kannustavan työympäristön, jossa jokaisella on lupa kehittyä omien toiveidensa mukaan tasa-arvoisesti.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö